Cutting and tasting service
Corsi individuali e di gruppo.
Corsi di gruppo
Il corso di gruppo è rivolto a tutti coloro che hanno voglia di apprendere di più su questa perla gastronomica e imparare le basi del taglio.
​
durante il corso apprenderete a preparare dei piatti base con il jamon iberico e a realizzare un menù per i vostri ospiti.
Durata Dettagli e costi :
Corso + Degustazione + Menu 4 ore
€ 45,00.
Corso individuale
Apprendi tutto sul mondo del Jamon iberico, la sua storia, le caratteristiche principali e come tagliarlo per avere la maggior resa possibile.
Una giornata completa che ti farà entrare in questo fantastico mondo dalla porta principale.
Durata corso :
Dalle 9 alle 18
Programma
Il pata negra cos'e' e come riconoscerlo
le denominazioni di origine i tempi di stagionatura
Taglio e impiattamento
Dettagli e costi :
Corso + Pata Negra + Base e coltello per il taglio.
€ 450,00.
Bring the excellence of gastronomy to your restaurant.
For all Horeca operators I offer the tasting and sales service, at your premises with the purchase of a ham I will organize a demonstration event for your customers making them taste the ham to the world.
​
Any leftover ham will be sealed and vacuum-packed and you can continue to sell it to your customers even after the tasting evening.
​
Request more information also on Whatsapp: 3458078271
Bring the excellence of gastronomy to your restaurant.
For all Horeca operators I offer the tasting and sales service, at your premises with the purchase of a ham I will organize a demonstration event for your customers making them taste the ham to the world.
​
Any leftover ham will be sealed and vacuum-packed and you can continue to sell it to your customers even after the tasting evening.
​
Request more information also on Whatsapp: 3458078271
Bring the excellence of gastronomy to your restaurant.
For all Horeca operators I offer the tasting and sales service, at your premises with the purchase of a ham I will organize a demonstration event for your customers making them taste the ham to the world.
​
Any leftover ham will be sealed and vacuum-packed and you can continue to sell it to your customers even after the tasting evening.
​
Request more information also on Whatsapp: 3458078271